Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:
Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI
Universitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkarılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır.
Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarih itibariyle başlar 15. günün mesai saati bitiminde sona erer.
İlan Fakülte Bölüm Anabilim Dalı Unvan K/D Ad Özel Şartlar No
Çevre Mühendisliği lisans mezunu olmak, Çevre Mühendislik ve Doğa Bilimleri alanında doktora yapmış olmak, Organik ve Çevre Mühendisliği 4 1 02/01 Üyesi Inorganik Mikrokirleticiler ve Maruziyet Kaynaklı Risk Çevre Bilimleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Docentliğini Üretim ve Operasyon Yönetimi alanında almış olmak, Ürün Geliştirme, Deneysel Tasarım ve Tedarik Zinciri konularında çalışmalar yapmış olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Elektrik-Elektromanyetik Alanları ve Mikro Dalga Tekniği alanında doktora yapmış olmak, Docentliğini Elektrik-Elektronik Elektromanyetik Alanları ve Mikrodalga Mühendisliği alanında almış olmak, Maxwell Denklemleri, Dalga Tekniği Elektromanyetik Saçılma Problemleri ve Moment Yöntemi konularında çalışmalar yapmış olmak.
Doktorasını Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Gıda Mühendisliği alanında almış olmak, Adsorban Sentezi, Enkapsülatör Tasarımı ve Preparatif Sıvı Kromatografi konularında çalışmalar yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği lisans mezunu olmak, Doktorasını Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında almış olmak, Gıda Endüstrisinde Sanitasyon, Gıda Mikrobiyolojisi ve Arıcılık Ürünleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği lisans mezunu olmak, Doktorasını Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında almış olmak, Hububat Teknolojisi, Nanoenkapsülasyon Teknikleri ve Ambalajlama konularında çalışmalar yapmış olmak.
İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak, İnşaat Mühendislik ve Doğa Bilimleri Anabilim Dalında doktora yapmış olmak, İnşaat Mühendisliği Üyesi Donatı Korozyonu, Yığma Yapılar, Poliüretan Duvarlar ve Yapay Sinir Ağları konularında çalışmalar yapmış olmak.
Makine Mühendisliği lisans mezunu olmak, Makine Mühendislik ve Doğa Bilimleri Anabilim Dalında doktora yapmış olmak, Kontrol Teorisi, Dinamik Sistem Tanılama ve Batarya Yönetim Sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
Doktorasını Matematik Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Matematik alanında almış olmak, Üçgensel Norm, Uninorm ve Nullnorm konularında çalışmalar yapmış olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak, Doktorasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Elektrik-Elektronik Mekatronik Mühendisliği alanında almış olmak, Görüntü İşleme, Elektronik Sistemleri Makine Öğrenmesi ve Gömülü Sistemler konularında çalışmalar yapmış olmak.
Makine Mühendisliği lisans mezunu olmak, Doktorasını Makine Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Makine Mühendisliği alanında almış olmak, Mekanik Sistemleri Araç Çarpışma Analizleri, Optimizasyon ve Sonlu Elemanlar Analizi konularında çalışmalar yapmış olmak.
Doktorasını İleri Teknolojiler Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında almış olmak, İnce Film Kaplamalar, Malzeme Biyomimetikleri ve Karbon Nanotüpler konularında çalışmalar yapmış olmak.
Doktorasını İleri Teknolojiler Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında almış olmak, Biyomalzeme, Toz Metalurjisi ve Malzeme Nanotoz Sentezi konularında çalışmalar yapmış olmak.
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği lisans mezunu olmak, Doktorasını Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında almış olmak, Kaplama Teknolojileri, Üretim Metalurjisi ve Metallerde Hasar Analizi ve Malzeme Karakterizasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.
İşletme lisans mezunu olmak, Doktorasını Finans Anabilim Dalında yapmış olmak, Docentliğini Finans alanında almış olmak, Portföy Yönetimi, İslami Finans ve Finansal Muhasebe ve Finans Analizleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
Doktorasını İşletme Mühendisliği Anabilim Dalında yap
Bu Resmi Gazete özeti Kamu Zeka tarafından yapay zeka kullanılarak oluşturulmuştur. İlanın orjinaline resmigazete.gov.tr sitesinden ulaşabilirsiniz. Kamu Zeka, bu hizmeti ücretsiz sunar ve ilanlardaki yazım hatalarından sorumlu değildir. Kamu Zeka'nın herhangi bir kamu kuruluşuyla ilişkisi yoktur.