İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğünden:
İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü'nden duyurulur: Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adaylar başvurularını Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapacaklardır. Başvuru yapacak adayların İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılanlar dahil) e-Devlet üzerinden alacakları HITAP Hizmet Belgesini başvurularına eklemeleri gerekmektedir. Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15. gün saat 23:59'a kadar çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İhtiyaç duyulması halinde adayları ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından yapılacak olup, ayrıca yazılı bilgilendirme yapılmayacaktır.
Kadro sıra no, derece, adet, birim, bölüm, anabilim dalı ve açıklama bilgileri aşağıdaki gibidir:
-
Uluslararası Ticaret, Mikro İktisat alanında doçent olmak. Çevre ekonomisi, refah ekonomisi ve kamu politikalarının etkinliği, çalışma ekonomisi, sağlık ekonomisi, iktisadi ve idari yönetim, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik konularında çalışmalarda bulunmak.
-
Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, İktisadi ve İdari Yönetim Bilişim Enformasyon Teknolojileri veya Endüstri Mühendisliği alanlarından birinden doçent olmak. İlgili anabilim dalı özelinde akademik çalışmalara sahip olmak.
-
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, intermodal taşımacılık, filo yönetimi, şehir içi lojistik konularında çalışmış doktorasını Endüstri Mühendisliği'nde tamamlamış olmak ve doçent olmak. Bilgisayar Mühendisliği alanında doçent olmak. Yapay zeka, makine öğrenmesi, metin madenciliği ve bilgi geri getirimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
-
Yapay zeka, makine öğrenmesi, metin madenciliği ve bilgi geri getirimi konularında çalışmalar yapmış olmak. Mimarlık Fakültesi Mühendislik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde çalışmalar yapmış olmak. Dr. Öğr. üyesi olmak.
-
MOSFET kapasiteleri, elektriksel yorma üzerine çalışmalar yapmış olmak. Deneysel yüksek enerji fiziği konusunda çalışmalar yapmış olmak ve yapay zeka ve makine öğrenmesi ile ilgili CMS deneyi üzerine bilimsel çalışmalar yapmak. Fizik alanında doçent olmak.
-
Temel Bilimler Anabilim Dalı'nda deneyimsel yüksek enerji fiziği konusunda çalışmalar yapmış olmak ve yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak. Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doçent olmak.
-
Rüzgâr belirsizlikleri ile iletim/dağıtım planlama optimizasyonları üzerine çalışmalar yapmış olmak. Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doçent olmak.
-
Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında doçent olmak. İngiliz ve Amerikan ceza hukuku alanında çalışmalar yapmış olmak.
-
Terminal dönem hastalar, hemodiyaliz ve üremi alanlarında çalışma yapmış olmak. Hemşirelik Bölümü'nde profesör olmak.
-
Koklear implant revizyon cerrahisi ve oral kavite kanserleri alanında çalışma yapmış olmak. Anesteziyoloji ve Algoloji yan dal uzmanı olmak, nöropatik ağrı modeli ve radyofrekans alanında çalışmalar yapmış olmak. Reanimasyon Anabilim Dalı'nda doçent olmak.
-
Vitreoretinal cerrahi ve tıbbi retina konularında beş yıllık deneyime sahip olmak. Lagoftalmi alanında çalışma yapmış olmak. Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda doçent olmak.
-
Enürezis tedavisi, hipospadias teknikleri alanında çalışma yapmış olmak. Çocuk Ürolojisi yan dal uzmanı olmak. Üroloji Anabilim Dalı'nda doçent olmak.
-
Endobronşiyal ultrasonografi ve kriyobiyopsi alanlarında çalışma yapmış olmak. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı'nda profesör olmak.
-
Abdomen radyolojisi alanında yurtdışı tecrübesi olmak, prostat manyetik rezonans görüntüleme ile ilgili çalışmaları olmak. Radyoloji Anabilim Dalı'nda profesör olmak.
-
İletişim bilgileri: Personel Daire Başkanlığı 0232 493 00 00 (11191-11194) pdb@bakircay.edu.tr Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen/İzmir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 0232 493 00 00 (11039) iibf@bakircay.edu.tr
Bu Resmi Gazete özeti Kamu Zeka tarafından yapay zeka kullanılarak oluşturulmuştur. İlanın orjinaline resmigazete.gov.tr sitesinden ulaşabilirsiniz. Kamu Zeka, bu hizmeti ücretsiz sunar ve ilanlardaki yazım hatalarından sorumlu değildir. Kamu Zeka'nın herhangi bir kamu kuruluşuyla ilişkisi yoktur.